Sunteți autorul?

Compania 3DTAPET și-a făcut loc pe piață încă din 2004. Colaborăm cu peste 100 de designeri, lucrările cărora ajung în mâinile clienților noștri.

Obișnuim să primim imagini atât direct de la autor, cât și din partea mai multor galerii, cu care colaborăm fructuos. Pentru fiecare imagine cumpărată, fotograful primește procent din vânzare.

Suntem gata pentru a discuta toate aspectele legate de drepturile de autor,  dacă ați găsit cumva în catalogul nostru imaginea care v-ar aparține, care inițial putea fi găsită în galerii cu „acces” liber, sau subiectele ce țin de plagiere sau duplicare a imaginii de către designerii noștri.

Toate întrebările care apar în legătură cu găsirea, în catalogul nostru, a imaginilor care anterior puteau fi accesate de pe galeriile foto gratuite, drepturile de autor asupra cărora nu le-ați formulat direct companiei noastre, expediați-le pe adresa noastră de email:

În cazul în care intenționați să deveniți Autorul nostru și să faceți bani prin intermediul companiei noastre, ce trebuie să  faceți este să vă ÎNREGISTRAȚI în calitate de Autor.