Condiții de comerț

Condiții de comerț

1.Informații generale

Condițiile de comerț în magazinul online 3DTAPET.RO

Client - persoană fizică sau juridică care plasează comenzile pe site-ul www.3dtapet.ro

Vanzator - 3DTAPET.RO

 

Magazin Internet - site-ul internet, locul de comerț electronic, deținut de Vânzător, având o adresă pe Internet www.3dtapet.ro, care prezintă bunuri și servicii, condiții de plată și livrare pentru procesarea acestor comenzi de către clienți.

Website - www.3dtapet.ro

Marfa - Un obiect, un obiect destinat unei nevoi umane specifice, prezentat spre vânzare pe site.

Comanda este prelucrarea unei cereri de cumpărare a mărfurilor, în conformitate cu lista de bunuri oferite pe site. Serviciul de livrare - serviciile de prestare a serviciilor pentru livrarea de comenzi către clienți.

 

“ 3DTAPET.RO” este o companie tânără și dinamică,ce este profund implicată în munca sa. Avem un internet-magazin pe site-ul www.3dtapet.ro .

Proprietarul site-ului este în același timp și administrator și vânzător,pe lângă toate acestea el menține relațiile contractuale cu toate persoanele fizice și juridice ,ce au cumpărat produsele noastre.

Internet-magazinul nostru oferă:fototapete,tablouri,rame pentru oglinzi, postere,stickere și de asemena tablouri făcute manual.

Marfa noastră este produsă după măsurile făcute de client.

Clientul poate comanda produsul ales prin intermediul site-ului sau poate vizita salonul nostru pentru a se putea consulta cu designer-ul,și a alege materialele.

Pentru a realiza comnda online ,trebuie specificată imaginea aleasă, măsurile dorite și adresa unde va fi trimis produsul.

Coletul cu marfa va ajunge la destinație în termenul de timp dorit de client,acestuia îi rămâne doar să verifice calitatea produsului și să plătească comada.

 • Relațiile prevăzute de contract între Vânzător și Client vor fi create pe baza condițiilor vânzătorului.
 • Pentru a face comandă este necesară îndeplinirea unei anchete,une clientul este obligat să introducă date veridice.În caz contrar,responabil de consecințe va fi doar cumpărătorul.

 

Pentru a face comanda online este necesar ca persoana sa înregistreze pe site

 • Înregistrarea este gratis și se realizează în momentul procurării produsului.Să cumpere produse au dreptul doar persoanele ce au trecut devârsta de 18 ani.Pe parcursul înregistrării Clientul trebuie sa își inventeze un login și o parolă unică,care să aibă un conținut
 • decent.Transmiterea datelor personale unei alte persoane este strict interzisă.
 • Procesul de Înregistrare nu îl obligă cu nimic pe client,înafară de a confirma că este de acord cu condițiile comune de vânzare.Înregistrarea poate fin anulată în orice moment.
 • Schimbarea datelor personale se redactează de către client
 • Înainte de a efectua comanda , Clientul trebuie să ia cunoștință cu toate detaliile produsului de care va depinde prețul final.Prețul livrării nu este inclus.
 • Livrarea este efectuată în momentul în care coletul ajunge în mâinile clientului sau în locul specificat de client ,de unde acesta îl va lua singur,acest moment se specifică neapărat în timpul efectuării comenzii.
 • Contractul încheiat între Vânzător și Client nu se păstrează în mod special,însa este acesibil în format electronic sub formă de scrisoare de confirmare trimisă clientului.
 • Condițiile generale pot fi găsite pe site-ul www.3dtapet.ro

 

2. Înregistrarea pe site

Vânzătorul nu duce răspundere de corectitudinea informației date de client în timpul înregisrării.

Comanda clientului poate fi confirmată în următoarele moduri:Prin intermediul telefonului sau prin intermediul site-ului .Detaliile cu privire la această întrebare pot găsite în categoria CUM EFECTUEZ O COMADNĂ

În timpul completării anchetei pentru efectuarea comenzii clientul trebuie sa specifice următoarea informație :

 • Numele Prenumele Patrimonicul clientului sau a persoanei ce va primi comanda
 • Adresa unde va trebui livrată comanda
 • Numărul de telefon
 • email-ul.

După efectuarea comenzii clientul este informat în privința termenului de transmitere a marfei în mîinile curierilor.Termenul dat depinde de totalitatea produselor comandate în depozitul vânzătorului și de timpul necesar pentru realizarea comenzii .

 

3. Politica de confidențialitate

Datele personale și securizarea lor

 • Datele personale ale clientului sunt păstrate conform tuturor regulilor cu privire la securizarea datelor personale.
 • Datele personale ale clientului se folososesc doar pentru a rezliza comanda și livrarea.Datele personale ale clientului pot fi folosite în domeniul publicitar sau alte scopuri comerciale doar cu acordul său în scris.Acest lucru poate fi efectuat în secția LOGARE pe site-ul nostru.Cumpărătorul poate să își anuleze acordul în orice moment.

Consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal se efectuează numai în scopul înregistrării în baza de date 3DTAPET.ro, cu trimiterea ulterioară către Subiectul Datelor Personale a mesajelor prin intermediul poștei electronice și a notificărilor prin SMS, inclusiv a conținutului publicitar.
Data emiterii consimțământului pentru prelucrarea datelor personale ale Persoanei cu Date Personale este data trimiterii formularului web de înregistrare de pe site-ul 3DTAPET.ro.

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanei în cauză poate fi efectuată cu ajutorul automatizării și / sau fără utilizarea automatizării, în conformitate cu legislația în vigoare și dispozițiile interne ale site-ului.
 • 3dtapet.ro ia măsurile juridice, organizatorice și tehnice necesare sau asigură adoptarea acestora pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat sau accidental la acestea, distrugerea, modificarea, blocarea, copierea, furnizarea, difuzarea datelor personale, precum și alte acțiuni ilegale împotriva datelor personale și, de asemenea, își asumă obligația de a păstra confidențialitatea datelor cu caracter personal.

Sunt conștient de faptul că:
 

 • Prezentul consimțământ pentru prelucrarea datelor mele personale specificate la înregistrarea pe site-ul 3dtapt.ro trimis (completat) prin intermediul Site-ului este valabil 20 (douăzeci) ani de la data înregistrării pe site-ul 3dtapet.ro;
   
 • Consimțământul poate fi retras de mine pe baza unei declarații scrise într-o formă arbitrară;
   
 • Furnizarea de date cu caracter personal ale terților fără consimțământul lor implică responsabilitate în conformitate cu legislația în vigoare a României.

 

4. Plata

Prețul marfei este indicat pe Site. În cazul în care prețul mărfii comandate de Client este incorect, Vânzătorul informează Clientul la prima ocazie pentru a confirma Comanda la prețul corectat sau de a anula Comanda. Dacă Clientul nu poatr fi contactat, acastă comandă este considerat a fi anulat.

Prețul Bunurilor poate fi modificat de către Vânzător în mod unilateral.

 În momentul de față sunt disponibile următoare metode de achitare:

 • Achitarea cu bani cash în momentul în care clientul primește comanda(se înmânează un cec fiscal);
 • Achitarea online cu cardul bancar ( dacă doriți să plătiți cu cardul de credit către un card, atunci solicitați datele cardului de la managerul site-ului)
 • Achitare prin intermediul transferului bancar

 

Programul de lucru al Internet-Magazinului:

Luni-Vineri 9:00-18:00

Sâmbătă 09:00-14:00

Duminică-Zi liberă

Atenție!!!Comenzile prin intermediul coșului sunt primite 24/24!Dacă ați efectuat comanda după sfârșitul proramului de muncă,menegerul nostru va lua legătura cu dvs dimineața.

 

5. Informații despre livrare

Metodele de livrare a comenzii sunt afișate pe site. Livram mărfuri prin DHL, NOVA POSTA, FAN Curier de livrare serviciu.

Întârzierile în livrarea comenzii sunt posibile din cauza unor circumstanțe neprevăzute (blocaje de trafic, condiții meteorologice, sărbători de stat etc.) care nu depind de vânzător. Prețul livrării fiecărei comenzi este calculat individual, în funcție de suprafața și metoda de livrare sau de metoda de plată indicată în etapa de plasare a ordinului pe site. La livrare, comanda este dată persoanei specificate ca Destinatar la plasarea comenzii. Dacă este imposibilă primirea ordinului, emis pentru numerar, Ordinul este transferat persoanei care furnizează informații despre Ordin, precum și să plătească integral costul Comenzii pentru persoana care livrează Ordinul. La primirea bunurilor, Cumpărătorul trebuie să verifice aspectul și ambalarea ordinului, calitatea mărfii, caracterul complet, ordinul emis.

 

6. Returnarea bunurilor. Drepturile și termenii de rambursare.

Drepturile clienților noștri sunt întotdeauna o prioritate. Magazinul online www.3dtapet.ro respectă în totalitate Legea "Legea PP 133 privind securitatea datelor și protecția consumatorilor".

De asemenea,clienții noștri au dreptul să restituie bunurile achiziționate în următoarele cazuri:

 - imaginea,de pe bunrile comandate, diferă de cele selectate, are defecte ușor vizibile;
- dimensiunea produsului nu corespunde cu cea dorită mai mult de 2 cm;
- Produsul este deteriorat în timpul livrarii;
-Tehnologia utilizată pentru producere este diferită de cea comandată.

Returnarea sau înlocuirea mărfurilor nu se aplică mărfurilor de calitate corespunzătoare, care corespund pe deplin descrierii de pe site-ul magazinului nostru online.

Dacă sunt depistate neajunsuri, atunci când bunurile sunt primite, Cumpărătorul trebuie să ne anunțe prin e-mail despre eșecurile descoperite.

În mesaj trebuie să fie relatată descrierea amănunțită a defectelor depistate.

După examinare, managerul vă va contacta și vă va spune adresa unde este necesar să trimiteți bunurile. Sau le trimiteți la adresa expeditorului indicată pe site-ul magazinului nostru online. În acest caz, Clientului i se rambursează banii ce țin de trimiterea produsului la adresa sediului nostru.

Cumpărătorul nu are dreptul de a refuza bunurile de bună calitate, având elemente definite individual, dacă bunurile respective pot fi utilizate numai de Cumpărător care îl achiziționează. Cumpărătorul are, de asemenea, dreptul de a depune plângeri împotriva vânzătorului cu privire la defectele în ceea ce privește calitatea mărfurilor, în cazul în care acestea se găsesc în timpul exploatării.

Metoda de returnare a banilor:

Metoda de returnare a banilor cumpărătorului coincide cu metoda de plată.În cazul în care plata a fost în numerar, în cazul confirmării păstrării documentelor de prezentare și fiscale, Cumpărătorului i se vor restitui banii pentru bunurile returnate.

Dacă plata a fost efectuată prin intermediul card-ului bancar , în cazul confirmării păstrării ntacte a marfei, Cumpărătorul va trebui să scrie o cerere de rambursare și să o trimită la e-mailul magazinului online și să predea bunurile.

Banii vor fi returnați în contul bancar al cardului bancar cu care a fost efectuată plata.

În termen de 7 zile, de la primirea bunurilor, banii vor fi reeturnați Clientului.

 

7. Informații juridice

Acest site de Internet www.3dtapet.ro ca un întreg, sau părți ale acestuia, inclusiv secțiuni de text, grafică și alte obiecte, numele de domeniu este obiectul proprietății intelectuale. Drepturile exclusive de utilizare a acestui site apartin 3DTAPET.RO. Reproducerea informațiilor în întregime sau parțial de pe acest site este interzisă fără acordul scris al 3DTAPET.RO și indicând sursa de informații. Vizitatorii și utilizatorii acestui site nu au permisiunea de a modifica, distribui, copia, publica, sau altfel materialele folosite postate pe site pentru profit sau alte venituri, în scopuri comerciale și / sau a publicului.

Informațiile afișate pe acest site pot fi modificate în orice moment de către 3DTAPET.RO fără o notificare prealabilă. Modificările specificate intră în vigoare de la data postării pe site.

Deținătorul drepturilor de autor al siglei companiei, mărcile înregistrate pe acest site este 3DTAPET.RO.

Informațiile afișate pe acest site nu reprezintă o ofertă publică.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a înțelege ce materiale prezintă interes pentru utilizator.

Fișierele cookie sunt fișiere text mici stocate pe computer când vizitați anumite pagini Web.

Rețineți că modulele cookie pe care le folosim nu pot dăuna computerului în nici un fel. Compania SRL "MOBUS" nu stochează informații de identificare personală în cookie-uri, ci utilizează informații criptate obținute cu ajutorul cookie-urilor pentru a vă oferi cea mai confortabilă colaborare cu site-ul. De exemplu, modulele cookie ne pot ajuta să recunoaștem și să remediem erorile în funcționarea site-ului sau să determinăm ce produse vă interesează atunci când vizitați site-ul nostru .

Colectarea și stocarea datelor pot fi anulate de dvs. în orice moment.
Google Analytics este un serviciu de analiză web de la Google, Inc. Serviciul Google Analytics instalează cookie-uri pentru a evalua utilizarea site-ului web. Aceasta este o practică obișnuită pentru site-uri web. Toate datele sunt anonime, fișierele Cookie nu conțin date personale. Cookie-urile ne ajută să analizăm comportamentul utilizatorilor pe site pentru a-și optimiza și îmbunătăți activitatea. Aceasta este o relație reciproc avantajoasă.